За Нас - Юлия и Елизавета.

Standard Post with ImageStandard Post with ImageStandard Post with ImageStandard Post with ImageStandard Post with Image

Две жени с една душа.

Юлия - „полякинчето“. Избрала да живее в България, защото тук усещаше, че може да открие себе си. И откри... Не само коя е, но и невероятни хора, които й помагнаха в това. 

Елизавета – „жената войн“. Със сърце като вселена и ум като бръснач. Една от жените, които няма как да не забележиш. Енергия, стихия, доброта и невероятно чувство за хумор. Червенокоса фурия, която от години омагьосва не само децата, по време на куклените си представления, но и възрастните.😊

 

Създадохме „МоКушле“, преди всичко, с идеята да отрази нас, това, в което вярваме, това кои сме. Искахме да споделим себе си с другите, като сътворим място, където всеки ще е видян, приет и разбран. Едно пространство без предразсъдъци, оценки и определения. Защото ние вярваме, че това е основата за преоткритието ни, да чуем отново сърцето и душата си.  А иначе, историята от първия разговор между нас, купуването на мястото, строенето и отварянето на „МоКушле“  през юли 2021 е много забавна и пълна с невероятни случки.  И тези 63 дни, в които строяхме къщичките, бяха магически. Помогнаха ни много хора – даже и непознати за нас до този момент. Бяхме благословени от Вселената. Това бе нашата награда, за това, че си „написахме домашното“ в изминалите години.

Започнахме от гола поляна на 5 май 2021 -  пълни с мечти, вяра и радост. Почти никой не вярваше, че ще сме готови за сезона. Нещо повече – почти никой не вярваше, че ще се справим изобщо! Но ние опровергахме всички. Защото заряда, който получихме от Вселената, беше неудържим... И не бе въпрос на „късмет“ (както повечето хора определят такива ситуации), това бе потвърждение от живота, че когато правиш нещата от сърце, а не за пари, хората го усещат. И помагат. И се радват. И подкрепят. И не завиждат. Това усещахме всички във всяка минута от проекта. Толкова смях и радост, но и много работа (по 14 часа на ден), не ни се беше случвало... Но всяка минута се запази в сърцата и душите ни. Това ни сплоти завинаги. Всяка педя от „МоКушле“ е пропита с тази енергия.

Много се радваме, че от „МоКушле“ хората си тръгват по някакъв начин променени. Може би по-свободни, по-обичливи, по-замислени... Може би и по-вярващи, че всичко зависи от тях. Те могат да влияят на света, хората и събитията около тях. А пък ако не могат, по-лесно ги приемат такива, каквито са. Тръгват си и релаксирани, усмихнати и то не само защото са били на море и на почивка, 😊 а защото са били със себе си извън света, в който обикновено пребивават.

 

Ние продължаваме с магията на „МоКушле“.  Добре сте дошли да я усетите и вие.

Очакваме Ви. 

Юлия § Елизавета